Hal Leonard Corporation THE BEATLES FAKE BOOK zpěv/akordy

Kód produktu: 00240069
53,48 EUR S DPH
48,62 EUR Bez DPH
Dostupnosť: 1 dev
Cena za: ks
Záruka: 24 měsíců
V predaji od: December 2014

Popis produktu

BEATLES FAKE BOOK nebo-li zpěvník skladeb nejznámější světové skupiny !!! Nevím co k tomu dodat. Prostě 200 nejznámějších skladeb skupiny Beatles v provedení melodická linka s textem a kytarové akordové značky. Jestli Beatles někdy nahráli skladbu, která za něco stála, tak ji naleznete v zde a jestli ne? Tak se jim nepovedla tak, aby se zařadila mezi těch 200 vyvolených. :-)

  • Provedení: sešit - měkká vazba

  • Jazyk: anglicky

  • Hudební styl: populární + rocková hudba

  • Velikost (rozměr): 23 x 30 cm

  • Počet skladeb: 200

  • Počet stran: 200

  • hudební úprava: zpěv / akordy

  • Obsazení: solo

  • Výrobce: Hal Leonard Corporation

A Day In The LifeA Hard Day's NightAcross The UniverseAct NaturallyAll I've Got To DoAll My LovingAll Together NowAll You Need Is LoveAnd I Love HerAnd Your Bird Can SingAnna (Go To Him)Another GirlAnytime At AllAsk Me WhyBaby You're A Rich ManBaby's In BlackBack In The U.S.S.R.Bad BoyBecauseBeing For The Benefit Of Mr. KiteBirthdayBlackbirdBlue Jay WayBoysCan't Buy Me LoveCarry That WeightChainsCome TogetherCry Baby CryDay TripperDear PrudenceDig A PonyDig ItDizzy Miss LizzieDo You Want To Know A Secret?Doctor RobertDon't Bother MeDon't Let Me DownDon't Pass Me ByDrive My CarEight Days A WeekEleanor RigbyEvery Little ThingEverybody's Got Something To Hide Except Me And My MonkeyEverybody's Trying To Be My BabyFixing A HoleFlyingFor No OneFor You BlueFrom Me To YouGet BackGetting BetterGirlGlass OnionGolden SlumbersGood Day SunshineGood Morning Good MorningGood NightGot To Get You Into My LifeHappiness Is A Warm GunHello, GoodbyeHelp!Helter SkelterHer MajestyHere Comes The SunHere, There And EverywhereHey BulldogHey Hey Hey HeyHey JudeHold Me TightHoney Don'tHoney PieI Am The WalrusI Call Your NameI Don't Want To Spoil The PartyI Feel FineI Me MineI Need YouI Saw Her Standing ThereI Should Have Known BetterI Wanna Be Your ManI Want To Hold Your HandI Want To Tell YouI Want You (She's So Heavy)I WillI'll Be BackI'll Cry InsteadI'll Follow The SunI'll Get YouI'm A LoserI'm DownI'm Happy Just To Dance With YouI'm Looking Through YouI'm Only SleepingI'm So TiredI've Got A FeelingI've Just Seen A FaceIf I FellIf I Needed SomeoneIn My LifeIt Won't Be LongIt's All Too MuchIt's Only LoveJuliaLady MadonnaLet It BeLittle ChildLong Long LongLong Tall SallyLove Me DoLove You ToLovely RitaLucy In The Sky With DiamondsMaggie MaeMagical Mystery TourMartha My DearMatchboxMaxwell's Silver HammerMean Mr. MustardMichelleMiseryMoney (That's What I Want)Mother Nature's SonMr. MoonlightNo ReplyNorwegian Wood (This Bird Has Flown)Not A Second TimeNowhere ManOb-La-Di, Ob-La-DaOctopus's GardenOh! DarlingOld Brown ShoeOne After 909Only A Northern SongP.S. I Love YouPaperback WriterPenny LanePiggiesPlease Mr. PostmanPlease Please MePolythene PamRainRevolutionRocky RaccoonRun For Your LifeSavoy TruffleSexy SadieSgt. Pepper's Lonely Hearts Club BandShe Came In Through The Bathroom WindowShe Loves YouShe Said She SaidShe's A WomanShe's Leaving HomeSlow DownSomethingStrawberry Fields ForeverSun KingTaxmanTell Me What You SeeTell Me WhyThank You GirlThe Ballad Of John And YokoThe Continuing Story Of Bungalow BillThe EndThe Fool On The HillThe Inner LightThe Long And Winding RoadThe Night BeforeThe WordThere's A PlaceThings We Said TodayThink For YourselfThis Boy (Ringo's Theme)Ticket To RideTomorrow Never KnowsTwist And ShoutTwo Of UsWaitWe Can Work It OutWhat Goes OnWhat You're DoingWhen I Get HomeWhen I'm Sixty-FourWhile My Guitar Gently WeepsWhy Don't We Do It In The RoadWith A Little Help From My FriendsWithin You Without YouYellow SubmarineYer BluesYes It IsYesterdayYou Can't Do ThatYou Know My Name (Look Up The Number)You Like Me Too MuchYou Never Give Me Your MoneyYou Won't See MeYou're Going To Lose That GirlYou've Got To Hide Your Love AwayYou've Really Got A Hold On MeYour Mother Should Know

© 2008-2020, Všetky práva vyhradené, Clarina Music, Česká 9, 602 00 Brno